Cuidat_webEls avis i àvies del Vendrell tenen una nova oportunitat de participar en la iniciativa "Cuida't, t'ho mereixes" el proper dimecres 12 de gener.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom d'una nova activitat iniciada el novembre passat i proposada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Es tracta de promoure entre els avis i àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de portar una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic com la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzen xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació com a la dietètica.

Aquesta nova sessió del "Cuida't" tindrà lloc el dia 12 de gener d'onze a dos quarts d'una del migdia i es treballarà l'aparell locomotor. Així, es faran exercicis per treballar genolls, cames i turmells i també articulacions menors com dits i canells.
Pel que fa a les xerrades que acompanyen les activitats físiques, esparlarà de prevenció i formes d'atenuar l'artrosi. L'apartat dedicat a l'alimentació es dedicarà a les fruites de l'hivern, els cítrics.

L'activitat és gratuïta i pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia; el punt de trobada per fer-la és a la plaça del Tívoli. Les properes sessions del primer trimestre de 2011 es faran el 7 de febrer i el 7 de març.



©2019 Ajuntament del Vendrell