11-17_RegidorPromocioEconomica_webL'Ajuntament del Vendrell rep una subvenció d'1.813.604 euros per fomentar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur.

Aquest mes de novembre, a través dels plans locals d'ocupació subvencionats per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament del Vendrell farà 112 noves contractacions de persones aturades, per un període de 6 mesos, fins al final del mes de maig del 2011, mitjançant 15 projectes. Quan finalitzin aquestes 112 contractacions, es podran realitzar 117 contractes nous, també per un període de 6 mesos, fins al novembre de 2011, a través de 17 projectes.

D'altra banda, dins del programa d'itineraris personals d'inserció, l'Ajuntament del Vendrell podrà contractar 2 tècnics i 1 administratiu per fer tasques d'orientació laboral a L'Eina. Aquests contractes tindran una durada d'un any i es podran prorrogar un altre any, fins al novembre del 2012.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, ha subratllat que "amb aquestes contractacions de persones que estan en situació d'atur i que no cobren cap prestació, per una banda, es podrà donar respir a moltes famílies que es troben en una situació econòmica complicada i, per una altra banda, s'aconsegueixen més recursos humans al servei dels ciutadans i ciutadanes del Vendrell sense incrementar la despesa de l'Ajuntament".

Per tant, en aquests moments, l'Ajuntament del Vendrell tindrà contractades més de 250 persones entre plans d'ocupació, el programa d'itineraris personals d'inserció i la casa d'oficis. A més, s'espera la resolució de nous programes per a joves menors de vint-i-cinc anys que tindrà lloc el mes de desembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell