11-09_nassos_webEls joves del Taller de Teatre del Pla de Barris del Vendrell han assolit un nou èxit amb la posada en escena d'una de les obres que van treballar el curs passat, Nassos, nassos, nassis, de l'autor teatral Quim Canals.

L'estrena de l'obra va ser el passat 22 de juliol al Casal Familiar amb gran èxit, tant en la representació com en la participació, fet que va animar a representar-la novament, aquest cop, a la nova sala del Teatre Municipal Àngel Guimerà. El TÀG va omplir-se novament amb més de 200 persones.

En la posada en escena del text van participar un total de 35 nois i noies entre actors, equip tècnic i col•laboradors tots d'edats compreses entre els 13 i els 19 anys i de diferents orígens i creences.

L'obra Nassos, nassos, nassis va ser triada per la majoria del grup de joves del Taller per la força del guió i per les temàtiques que planteja. Així, el text dibuixa un panorama no massa allunyat d'una societat que entra en crisi, que transforma la convivència ciutadana pacífica en un context de diferents conflictes com són la por de la diferència, la xenofòbia, el racisme, l'explotació econòmica i el domini d'una cultura sobre les altres. Es tracta d'una denúncia dels autoritarismes i les dictadures que no fa gaire temps van exercir el poder a Europa. És una al•legoria de la pau i l'entesa entre els ciutadans del món. És, doncs, un text que s'ajusta a la tasca d'integració que des del Pla de Barris es tira endavant cada dia amb joves del Vendrell de diferents orígens.

D'aquesta manera s'ha tancat la segona temporada del Taller de Teatre, tot presentant la feina feta davant del públic. Ara comença la nova temporada, que encara té la convocatòria oberta per a tots aquells joves que s'hi vulguin afegir, amb una altra obra que ja s'ha començat a preparar, com és habitual, cada divendres a la tarda al Casal Familiar.

Aquesta setmana, dimarts al vespre i en les repeticions del cap de setmana, TV el Vendrell emetrà l'obra de teatre completa que va gravar al TÀG el passat 29 d'octubre i també es podrà descarregar de la web de TV el Vendrell – Televisió a la carta – Pla de Barris.

Tots els interessats a apuntar-se a aquest taller i als altres que s'ofereixen des del grup de joves del Pla de Barris, poden adreçar-se a les oficines de la plaça Nova, 3, o contactar-hi mitjançant el grup de facebook Joves del Pla de Barris.



©2019 Ajuntament del Vendrell