10-11_Tag_Pau_webEls qui s'acostin al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell el proper 24 d'octubre a les dotze del migdia seran testimonis de l'estrena mundial de l'obra Pau. La Vida de Pau Casals. Es tracta d'una obra familiar, de titelles, que narra els fets més rellevants de la vida de Pau Casals d'una manera entenedora i molt original.

L'estrena d'aquesta obra al TÀG és significativa, no només perquè serà el primer cop que es representi, sinó també pel fet que els seus responsables, els membres de la companyia Forani Teatre, són del Vendrell i el seu entorn. D'aquesta manera, des de la gestió i la programació del teatre municipal es dóna suport a les produccions locals.

Així mateix, representa una oportunitat perquè els infants coneguin un dels intèrprets més importants de Catalunya i una de les figures més universals del Vendrell.

Els titelles han estat fets de manera artesanal pels mateixos artistes de Forani Teatre i en la representació estaran acompanyats d'un cel·lista que interpretarà en directe peces de Casals, alhora que la seva música servirà per recrear els ambients de la història.

Les entrades es poden adquirir al preu de 4 euros al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, telèfon 977 665 684) i a la taquilla del teatre, a partir d'una hora abans de la representació.

Els socis de La Lira, els socis del Club Tr3sC i les persones que presentin el carnet d'estudiant o el carnet de jubilat, tenen un descompte i l'entrada els costarà 3 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell