09-29_fira1_copia_webAquesta setmana s'han presentat els detalls de la 181a edició de la Fira de Santa Teresa, que se celebrarà del 14 al 17 d'octubre.

La mostra multisectorial comptarà un any més amb representació dels sectors tradicionals, com l'alimentació, l'habitatge i l'automoció, que es complementaran amb les Jornades Gastronòmiques, que se celebren cada dos anys, i la 4a Mostra Internacional de Cervesa.

En total, la Fira tindrà 110 estands repartits en diversos espais: la Rambla acollirà els estands multisectorials; el pàrquing del Pèlag, l'automoció; la Plaça de la Sardana, l'alimentació i la Mostra Internacional de Cervesa; el carrer dels Cafès, els artistes del carrer de l'art i, finalment, la plaça de Pep Jai, les Jornades Gastronòmiques. Com a novetat, aquest espai gastronòmic tindrà un col·lectiu convidat. Aquest any, els segons plats del divendres 15 d'octubre aniran a càrrec de LA CUINA LA RÀPITA – TERRES DE L'EBRE. La resta de dies es podrà gaudir dels plats elaborats pels restaurants del Vendrell i de la comarca.

Aquesta part més econòmica i institucional es veurà complementada per una àmplia programació lúdica i cultural, dins de la qual cal destacar l'exposició del guanyador i guanyadores de la V Biennal de Ceràmica, les sardanes, els concerts i balls per a totes les edats, la cercavila popular i els castells.



©2019 Ajuntament del Vendrell