museu_deuAquest divendres dia 17 de setembre, a les vuit del vespre, tindrà lloc al jardí del Museu Deu el concert del grup Avoi Jaçç Quartet.

El concert, que s'emmarca dins els actes organitzats al Vendrell amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, que se celebra el proper dia 21 de setembre, servirà també per tancar definitivament la programació d'estiu que enguany ha ofert el Museu Deu.

Setmana rere setmana, una variada proposta d'espectacles i concerts ha omplert de música i vida el jardí del Museu Deu. Gràcies a la bona acollida de la programació, i sobretot a l'èxit de públic en cada un dels espectacles, el Museu Deu es va consolidant de mica en mica com una de les propostes més solvents de la vila per entretenir i ajudar a fer passar millor les tardes caloroses d'estiu.

Així doncs, per cloure definitivament la temporada d'estiu, aquest divendres el Museu Deu proposa un concert de jazz amb el grup Avoi Jaçç Quartet, agrupació formada pels vendrellencs Ramon Rosell, Sai (baix elèctric); Jaume Juncosa, Junki (saxo soprà, alt i tenor); Jordi López (piano) i Blai Rovirosa (bateria).... de l'Alzheimer, que se celebra el dia 21 de setembre.
L'entrada és gratuïta. Us esperem a tots!!

El concert és a les vuit del vespre i l'entrada és gratuïta per a tothom. En cas de pluja, el concert tindrà lloc a la Sala de les Catifes del mateix museu.



©2019 Ajuntament del Vendrell