09-08_obres_aqualia_set_2010_webAqualia està executant les obres de la 1a fase de la connexió del nou dipòsit de Tomoví amb la xarxa municipal, que garantirà les necessitats hidràuliques del municipi per als pròxims anys.

L'Ajuntament del Vendrell ja ha iniciat les obres que permetran la connexió entre el nou dipòsit d'aigua de Tomoví amb la xarxa del municipi. aqualia, empresa que forma part d'aigües de tomoví, societat mixta que gestiona el servei municipal d'abastament i sanejament de l'aigua al Vendrell, està executant aquestes obres, que s'han pogut iniciar un cop finalitzades les tasques de construcció del nou dipòsit d'aigua de la zona de Tomoví, que té una capacitat d'emmagatzematge total de 7,7 milions de litres i que garantirà la reserva hidràulica del Vendrell.

La nova canonada general que s'està instal·lant permetrà reforçar i millorar l'abastament de diverses zones del municipi, adequant el subministrament a les necessitats hidràuliques actuals i futures del municipi.

 

Les obres tenen un pressupost de 652.390,41 € i estan incloses en el Pla Director del Servei Municipal d'Aigua del Vendrell, que s'està executant durant l'actual legislatura i que inclou una sèrie d'actuacions de millora del servei fins al 2011 amb un cost total de més de 15 milions d'euros.

De moment ja s'han fet altres obres de millora incloses en aquest Pla d'Inversions, com la recuperació de tres pous i les obres al dipòsit de l'Oasi per augmentar la pressió de l'aigua en aquesta zona que s'està fent ara.

El regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, ha destacat l'esforç que hi dedica l'equip de govern a millorar el Servei Municipal d'Aigua, "ja que és un dels serveis municipals amb més importància i amb unes grans dimensions". En aquest sentit, Domingo ha explicat que al Vendrell hi ha 274 kilòmetres de xarxa d'abastament i 180 de sanejament i que el consum punta es situa durant el mes d'agost, arribant-se a consumir en un dia 22,2 milions de litres d'aigua.



©2019 Ajuntament del Vendrell