09-06_trio_kandinsky_setembre_webEl proper dissabte 11 de setembre, a les deu de la nit, l'Auditori Pau Casals del Vendrell inicia la programació del Cicle de Tardor del 2010 amb la presència de Trio Kandinsky, en el seu quart any de residència.

El Trio Kandisnky, format per Amparo Lacruz, violoncel, Corrado Bolsi, violí, i Emili Brugalla, piano, és una formació que té el propòsit de dur a terme una praxi de revisió musical capaç de vincular la universalitat de la tradició amb l'expressió creativa del nostre temps. Formats a Anglaterra, França, Itàlia i Estats Units, els músics que integren aquesta agrupació han desenvolupat una intensa activitat professional nodrida per la seva tasca com a solistes, per la seva participació en nombrosos grups de cambra i per la seva presència en incomptables festivals arreu del món.

 

En el primer concert del Cicle de Tardor 2010 interpretaran el Trio op. 63 en Re menor, de Robert Schumann, i el Trio op.8 en Sol menor, de Frederic Chopin.

La programació del Cicle de Tardor de l'Auditori Pau Casals presenta un total de nou concerts, entre els quals destaquen els commemoratius a bicentenari del naixement dels compositors Frederic Chopin i Robert Schumann i el concert de Música de gralles al Vendrell, que aquest any homenatjarà a Josep Sonet, Peces.



©2019 Ajuntament del Vendrell