08-25_NocesOr_2009_webL'Ajuntament del Vendrell, a través de la Regidoria de Gent Gran, està ultimant els detalls de la celebració anual que organitza en homenatge a les parelles empadronades a la vila que el 2010 fan cinquanta anys de casats.

Aquesta iniciativa arriba enguany a les cinc edicions i se celebrarà el 27 de novembre. Com és habitual, durant el dinar s'atorgarà a les parelles un record del consistori.


Les parelles que es vulguin inscriure al dinar de germanor ja poden fer-ho dirigint-se al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) que l'Ajuntament del Vendrell té tant a la plaça Vella com a Coma-ruga. El termini per fer-ho és fins al proper 20 de novembre i en horaris d'oficina: al SAC de la plaça Vella es pot tramitar la inscripció de dilluns a dijous de 8 del matí a 3/4 de 3 de la tarda i de 5 a 7 de la tarda. Els divendres de 8 del matí a 3/4 de 3 de la tarda i els dissabtes de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda. Pel que fa al SAC de Coma-ruga, aquest atendrà les peticions d'inscripció de dilluns a divendres de 8 del matí a 3/4 de 3 de la tarda. Per formalitzar la inscripció cal portar el DNI, complir la condició d'haver-se casat el 1960 i estar empadronats al Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell