08-05_Postalsturisme_webEl Patronat Municipal de Turisme ha editat un joc de postals turístiques del municipi que corresponen a les fotografies guanyadores i als accèssits del XI Concurs de Fotografia "Postals del Baix Penedès", organitzat l'any 2009 pel Museu Arqueològic del Vendrell. Precisament, l'edició de les imatges en format de postal era la principal novetat dels premis d'aquesta edició del concurs, i s'afegia a la corresponent compensació econòmica que s'atorga habitualment.

Les noves postals es sumen a la resta de productes de marxandatge de què disposa l'Oficina Municipal de Turisme de Coma-ruga (avinguda Brisamar, 1) com a elements de promoció del municipi. En concret, se n'han editat 1.000 exemplars. Les imatges representades són una mostra dels atractius del Vendrell i les seves platges. Així, per exemple, la imatge guanyadora del primer premi va ser "Bach és un miracle", corresponent al monument Apol·lo de la plaça Bach de Sant Salvador, l'autora de la qual és Victòria Navarro. Pel que fa a les altres fotografies premiades i que també es troben en format postal són, en segon lloc, "Portal del Pardo", de Francesc Mercadé, i, en tercer lloc, "Espurnes", de Núria Tort. Les obres guardonades amb un accèssit van ser "Posta de sol", d'Ignasi Pellissa i "Tendals a la platja", de Lluís López.
El Concurs de Fotografia s'organitza amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d'Europa, amb el suport de la Unió Europea.



©2019 Ajuntament del Vendrell