07-28_musica_vila_rajolaLa música tradicional d'arreu dels Països Catalans tornarà a omplir el Vendrell aquest mes d'agost gràcies al certamen Música a la Vila, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell.

Enguany es compleixen 22 estius des que s'organitza aquest esdeveniment que pretén donar a conèixer la música d'arrel feta a les nostres contrades. Aleshores, era bastant desconeguda; però, actualment, hi ha un corrent d'investigació i de recuperació d'aquest tipus de música que atrau tant a gent gran i de mitjana edat com a joves, que són els que estan fent, en la seva majoria, aquesta música.

En aquesta edició, per primera vegada, es compta amb un grup vingut de l'Aragó. Són els Dulzaineros del Bajo Aragón, que obriran el certamen aquest proper dimecres 4 d'agost. Els seguiran la Banda d'en Vinaixa, originaris del Vallès Oriental, el dimecres 11. El dia 18 serà el torn de Ton Rulló i la Pegebanda, del Barcelonès, i clouran aquest Música a la Vila el grup Mar-Mur, amb músics del Piemont, el País Valencià i Catalunya, que aportaran els seus sons en favor del mestissatge i la barreja de cultures.

Tots els concerts tindran lloc els dimecres d'agost a les deu del vespre a la plaça Nova. Els concerts es fan a l'aire lliure i són gratuïts.



©2019 Ajuntament del Vendrell