Devanda1wEl proper divendres 16 de juliol, a les vuit del vespre, tindrà lloc al Museu Deu del Vendrell el concert a càrrec de DeVanda Brass Quintet, una formació que va néixer a principi de l'any 1998, amb la il·lusió de cinc músics de donar a conèixer la música de cambra dels metalls, molt rica, però encara molt desconeguda. Des del seu inici, DeVanda Brass Quintet ha realitzat concerts al XX Cicle de Concerts de Primavera de Benicarló, al Cicle de Música de Joventuts Musicals de Vinaròs, al Cicle de Música Clàssica de Peníscola, al VI Cicle de Música Ciutat d'Amposta i a la inauguració del I Festival de Big Bands de Benicarló, entre d'altres.

Cal destacar l'actuació amb la banda de música La Unió Filharmònica d'Amposta al Palau de la Música de Barcelona, interpretant l'obra Mascarade, de Serge Lancen, original per a quintet de metall i banda. També cal destacar el Diploma de Mèrit obtingut al TIM (Torneig Internacional de Música), realitzat al Palau de Congressos de Saragossa.

De la mateixa manera, el grup ha rebut classes i consells de J. Ramón Renovell, de Vicent Aguilar, de Vicent Campos, d'Enrique Rioja i també dels Spanish Brass Luur Metalls. A més, han estat alumnes de la Brass Academy Alicante.

Durant el concert al Museu Deu, els components de la formació, Sergio Tortajada (trompa), Jordi Martí i Emilio Salamanca (trompetes), Óscar Senén (tuba) i Juan Luis Roig (trombó), oferiran un repertori amb peces del francès Charles Gounod (Marxa fúnebre per una marioneta) i del famós trompetista Erskine Hawkins, així com peces d'Emilio Cebrián, Enrique Crespo i Matos Rodríguez, entre d'altres.

L'entrada al concert és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell