Copia_de_10.04._06_Pista_oberta_Teresina_Martorell_001wLa pista esportiva de l'escola Teresina Martorell continua oberta durant els mesos d'estiu, tal com ho ha estat des del passat 6 de març. D'aquesta manera, tots els dissabtes de deu del matí a una del migdia, la pista estarà disponible per a tots els veïns que en vulguin fer un ús lúdic i esportiu. Durant aquestes tres hores, hi ha una persona encarregada de la vigilància del recinte i del bon ús d'aquestes instal·lacions, per la qual cosa s'han elaborat unes normes bàsiques de manteniment i respecte d'aquest espai.

L'escola Teresina Martorell i la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell van tirar endavant la iniciativa d'obrir la pista esportiva de l'escola, perquè a la zona del Pla de Barris no hi ha cap equipament públic per a l'ús lliure de jocs de pilota. Tot plegat forma part d'una col•laboració entre el Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell i el Pla de Barris.

L'obertura de la nova pista es basa en la idea que els jocs d'equip contribueixen en la formació en valors per a la convivència i potencien la funció integradora i de cohesió social de l'esport, com s'ha destacat des dels Serveis Municipals d'Educació del Vendrell. És per aquest motiu, principalment, que es va posar a disposició de tothom aquest equipament; així, infants, joves i adults del barri que ho desitgin podran jugar a jocs de pilota en un espai adequat.

Per altra banda, també es compleix l'objectiu de dotar el barri d'un equipament esportiu a l'aire lliure i optimitzar els recursos dels centres educatius, alhora que aquests s'obren a tota la comunitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell