cartell20mullat_jpgwAmb el lema "Mulla't per l'esclerosi múltiple!", el proper 11 de juliol se celebra la dissetena edició de la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple, destinada a aconseguir recursos per a la investigació d'aquesta malaltia.

La Piscina Coberta Municipal i la piscina del Club de Tennis del Vendrell se sumaran a la proposta adherint-se a les més de 600 piscines que, al llarg de la jornada, promouen activitats similars. Enguany, com a principal novetat, "Mulla't per l'esclerosi múltiple!" comptarà també amb la participació dels clubs de vela de ports i platges catalans.

A més de les diferents propostes de caire lúdic que organitzarà cada piscina, tots els assistents podran adquirir in situ el material de la campanya —samarretes, gorres, tovalloles...— o realitzar donacions. De la mateixa manera, els participants podran formar part del rècord de persones que es llancen simultàniament a la piscina. A les 12 del migdia està previst que se salti de manera conjunta a totes les piscines participants.

Per tal de coordinar el conjunt d'activitats que es duen a terme, des de la Fundació Esclerosi Múltiple es desenvolupa una campanya de voluntariat de la que poden formar part totes aquelles persones interessades a recolzar de manera puntual o continuada les seves iniciatives.



©2019 Ajuntament del Vendrell