El Vendrell torna un any més a omplir-se de sardanes i a reivindicar la seva condició de ciutat pubilla amb una programació de ballades que tindran lloc durant tot l'estiu. La Rambla s'omplirà d'anelles sardanistes cada diumenge de juliol i agost al vespre. Aleshores serà el moment de tornar a gaudir de la música de cobla i de l'espectacle de les rotllanes dansant alhora en un mateix espai.

D'aquesta manera, el Vendrell recupera, any rere any, l'esplendor sardanista que va tenir la vila temps enrere i posa de manifest la sensibilitat que hi ha al municipi per la música popular catalana.

El Foment Sardanista s'encarrega de l'organització de les Ballades, mentre que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell hi aporta els recursos econòmics per afavorir que les diferents sessions comptin amb cobles de prestigi per a les ballades.

Les Ballades d'Estiu tindran lloc cada diumenge a dos quarts de vuit del vespre i comencen ja aquest diumenge 4 de juliol amb la Cobla Mediterrània. L'11 de juliol serà el torn de la Cobla Ressò i el 18, de la Cobla Cossetània. S'iniciarà el mes d'agost el diumenge dia 1 amb La Principal del Llobregat. La Cobla Ciutat de Terrassa amenitzarà la ballada del diumenge 8 d'agost; el 15 d'agost ho farà la Cobla Maricel; el 22 vindrà al Vendrell la Cobla Reus Jove, i clourà les Ballades d'Estiu d'enguany la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, el 29 d'agost.



©2019 Ajuntament del Vendrell