06-21_FerSalut_webEl proper dijous 1 de juliol, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, el dinamitzador de l'Espai Jove de Salut, els educadors de carrer de la Regidoria de Serveis Socials i els integradors del Pla de Barris realitzaran, als barris marítims, la diada "Fes Salut a la Platja".

Un dels objectius principals d'aquesta diada és reflexionar amb els joves sobre els hàbits alimentaris a l'estiu i crear noves actituds a les dietes quotidianes, mitjançant una intervenció dinàmica dels agents que treballen amb i per als joves, alhora que es difon el Servei d'Assessorament de l'Espai Jove de Salut del Vendrell (cada dijous de 18 h a 20 h al Centre cívic L'Estació).

L'activitat començarà a les 17 h, a la platja del davant de l'Alberg de Santa Maria del Mar, on es muntarà una barra saludable per donar a conèixer diferents tipus de begudes sense alcohol fent combinats amb sucs i fruites.

Dins el mateix programa, el dia 29 de juliol, organitzem al costat del Riuet de Coma-ruga diverses activitats, com un taller de pinxos de fruita, i s'aconsellarà sobre la necessitat d'utilitzar protecció per la pell mitjançant com exemple els tatuatges solars.

Per rebre més informació, cal anar al Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1, del Vendrell, tel. 977 66 32 89) o a la pàgina de Facebook de la Regidoria de Joventut El Vendrell Jove.



©2019 Ajuntament del Vendrell