L'Escola Municipal de Música de la Fatarella farà servir les instal·lacions de l'Auditori Pau Casals per fer un dels actes de celebració del seu vintè aniversari, que ha estat durant el curs 2009/2010.

Aquesta circumstància confirma, una vegades més, que són força les corals, les escoles i els grups de música que utilitzen les instal·lacions de l'Auditori Pau Casals. Durant aquest any hi han estat presents l'Escola de Música de Llorenç del Penedès, la Coral Rierol, la Coral Harmonia de Llorenç, l'Escola Municipal de Música d'Altafulla, la Coral Xaloc de Torredembarra, l'Escola Puigcerver de Reus i l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus, entre altres.

Així doncs, el proper diumenge 20 de juny a les 12 h l'Escola Municipal de Música de la Fatarella celebrarà el concert de final de curs a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. En el concert hi participaran tots els alumnes i professors de l'Escola a través de grups i conjunts. S'hi podran escoltar les veus del grup dels més petits de l'Escola, el grup de gralles i percussió, el grup de guitarres, les corals infantils i juvenils i els conjunts instrumentals de petits i mitjans.

Durant el matí també és visitarà la Vil·la Casals-Museu Pau Casals, i després del concert es farà un dinar amb tots els alumnes i familiars acompanyants.



©2019 Ajuntament del Vendrell