borsa_habitatgeLa Junta de Govern Local, en la sessió celebrada el 29 de març de 2010, va aprovar el plec de clàusules i bases que regiran el procés d'adjudicació, en règim de lloguer, d'un habitatge situat al carrer de l'Alt Empordà, 1-13, esc. A, primer primera, propietat de l'Ajuntament del Vendrell.

El pis té una superfície útil de 70 m², distribuïda en un menjador, una cuina independent, dos dormitoris dobles, un balcó i un lavabo amb banyera; a més, té annexa una plaça d'aparcament. L'habitatge és de segona mà, ha estat usat i no és adaptat.

L'arrendament d'aquest habitatge serà sense mobles, tret del mobiliari i els electrodomèstics de la cuina (cuina, forn i campana extractora) i d'un dormitori. El preu del lloguer que s'ha establert es fixa en 300 euros mensuals, que inclou la plaça d'aparcament, l'IBI i les escombraries domèstiques.

L'adjudicació es farà mitjançant un procés de sorteig entre els sol·licitants admesos. Les sol·licituds i la documentació es presentaran a les oficines següents:

BORSA JOVE D'HABITATGE
Av. Jaume Carner, 1
Horari matins: De dilluns a divendres, de 10 h a 13 h
Horari tardes: De dilluns a dijous, de 17 h a 19 h

Cada persona integrant d'unitat familiar només podrà presentar-hi una sol·licitud.

Les bases es podran consultar al Centre cívic L'Estació i al Perfil del Contractant de la pàgina web de l'Ajuntament. El període de presentació d'ofertes és del 21 de juny de 2010 al 15 de juliol, ambdós inclosos.



©2019 Ajuntament del Vendrell