06-02__Tallers_Escola_Art_01_webL'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell ha programat uns nous tallers d'estiu destinats a tota la població del municipi que vulgui fer un primer tast de l'oferta formativa del centre. Aquests tallers es programen cada juliol des de fa ja alguns anys, però enguany presenten una novetat important: els tallers són totalment gratuïts. Així mateix, aquesta vegada tindran una altra peculiaritat: estan lligats a la iniciativa "Enrajolem!" que tira endavant la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell.

Amb els tallers es pretén que tot aquell que s'hi inscrigui pugui fer un recorregut per les tècniques del dibuix, la pintura i la ceràmica amb la finalitat de crear una peça que podrà formar part del projecte "Enrajolem!". Els alumnes podran fer, en un sola sessió, un esbós del dibuix, pintar-lo i traslladar-lo al que serà la rajola de ceràmica definitiva.

 

Les sessions es duran a terme a l'Escola d'Art, a l'avinguda de les Escoles número 19, cada dilluns i dimecres de deu del matí a una del migdia des del dia 5 al 21 de juliol, ambdós inclosos. El material per treballar el facilitarà l'Escola, i es crearan grups d'alumnes d'un màxim de deu persones per sessió. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Àrea d'Ensenyament de dilluns a dijous de deu del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda i els divendres de deu del matí a una del migdia.



©2019 Ajuntament del Vendrell