06-01_Cloenda_PEE2009webEl Pla Educatiu d'Entorn (PEE) del Vendrell clou un nou curs ple de projectes i activitats a favor de la cohesió social en la comunitat educativa. Amb la satisfacció d'haver acomplert els objectius plantejats a principi de curs, el proper divendres 11 de juny tindrà lloc la festa de cloenda amb un seguit d'activitats que pretenen reunir tots els responsables i col·laboradors del PEE, i tots els escolars del Vendrell.

De deu del matí a una del migdia, a la plaça del Tívoli, a l'Esplai d'avis del Tívoli i a la plaça Pep Jai, hi haurà diferents activitats de cultura popular adreçades als alumnes de P5, a càrrec de L'Embarcada.

A les dues del migdia, al Club d'Esports, se celebrarà un dinar de germanor per a tots els membres de la comissió representativa del Pla, col·laboradors i participants de les activitats. Per a aquesta activitat és necessari inscriure's a la seu de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 89 62) i abonar els 6 euros de cost que té el dinar. Les inscripcions són limitades i es poden formalitzar fins al 7 de juny.

Cap a les quatre de la tarda, i al mateix lloc, es preveu celebrar un cafè-tertúlia amb el filòsof Joan Busquet, col·laborador de l'escola de mares i pares "L'ofici de ser pares". Simultàniament es faran tallers i jocs per a nens i nenes, a càrrec de La Ballaruga.

Finalment, quan acabin els tallers de La Ballaruga s'oferirà un taller de risoteràpia per a pares i fills (a partir de 9 anys). Per a aquesta activitat també és necessària una inscripció prèvia (en aquest cas sense cost), ja que les places també són limitades.

Els responsables del PEE del Vendrell, entre els quals hi ha la regidoria d'Ensenyament, es mostren satisfets per poder celebrar aquesta cloenda i esperen continuar la seva tasca dins la comunitat educativa del Vendrell el proper curs.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell