05-25_Magatzem_FEOSL_webL'Ajuntament del Vendrell ja ha aprovat, de manera definitiva, tots els projectes inclosos en la convocatòria del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). El valor d'aquestes intervencions suma un total de 3 milions d'euros i alguns d'ells ja compten amb adjudicatari, cosa que podria fer que les actuacions s'iniciessin abans de l'estiu.


Una de les obres previstes que destaquen en aquesta planificació és la rehabilitació d'una nau en ruïnes ubicada al carrer de l'Escorxador, darrere del Museu Deu, que actualment es troba en "unes condicions de deixadesa terrible", segons ha destacat el regidor d'Urbanisme del Vendrell, Jaume Escarré. Com ha explicat el regidor, en aquest solar es construirà una nova nau que servirà de magatzem municipal un cop es puguin adequar els espais interiors.

Una altra de les intervencions destacades que es preveu cobrir amb el FEOSL és l'obra que permetrà evacuar els pluvials del ramal de connexió de l'avinguda del Barcelonès, des del Camí Reial fins a la desembocadura de la riera de la Bisbal. D'aquesta manera, s'evitarà que l'aigua de pluja provinent de l'eixample sud-oest del Vendrell baixi per l'avinguda del Baix Penedès, com fins ara.

Les actuacions respecte a la xarxa d'aigua i, en general, les relacionades amb la sostenibilitat són les més abundants en els projectes del Fons. Així, la millora de la xarxa de transport d'aigua potable del dipòsit de Tomoví al Vendrell, en la seva primera fase, o la construcció de cinc minideixalleries són d'altres actuacions significatives del FEOSL.

Completen el llistat d'inversions millores en algunes escoles del municipi, la construcció d'un pavelló esportiu, noves pistes al Club Tennis Vendrell, la substitució d'enllumenat públic, noves instal·lacions de telecomunicacions i millores interiors en alguns edificis municipals.



©2019 Ajuntament del Vendrell