05-19_famtrip01_webEl dimarts 18 de maig, un grup de 18 operadors turístics especialitzats en cultura i gastronomia van visitar el Vendrell.

Entre els països representats d'aquesta visita hi havia Alemanya, França, Irlanda, Uzbekistan, els EUA, els Països Baixos, Rússia, el Regne Unit, Sèrbia, Suïssa, Itàlia i Bèlgica. El grup va poder apropar-se a la vida i la música del mestre Pau Casals, gràcies a una visita guiada per la Vil·la Casals i pels jardins del museu. També van poder gaudir de la gastronomia del municipi amb un àpat al restaurant La Nansa i, tot seguit, van visitar Mas Vilella, celler de Jané Ventura, on van participar en un tast de vins i cava.

Aquesta acció es troba dins del taller Buy Catalunya del dia 21 de maig que l'Agència Catalana de Turisme organitza per promocionar tots els racons del país. Aquest any és la tercera edició i s'ofereix al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb una selecció de 150 operadors turístics en un sol dia.

Els operadors estrangers participants se seleccionen curosament i són convidats per l'Agència Catalana de Turisme a través dels seus centres de Promoció Turística.



©2019 Ajuntament del Vendrell