05-19_Espuny_01_webEl director de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, Joaquim Espuny, exposa les seves últimes obres al Centre d'Artesania Catalunya, a Barcelona, el referent informatiu, cultural i comercial de l'activitat artesana.

Joaquim Espuny va incorporar-se a l'Escola d'Art Apel·les Fenosa el passat mes d'octubre per fer-se càrrec de la direcció del centre i dotar-lo d'un nou impuls completant el seu programa docent i donant una major difusió als serveis que ofereix. Així mateix, la trajectòria professional d'Espuny dota l'Escola d'un afegit de qualitat molt significatiu.

Espuny, veí de les Terres de l'Ebre, va estudiar a l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa, gestionada per la Diputació de Tarragona, és graduat en Arts Aplicades per l'escola Llotja de Barcelona i compta amb una àmplia trajectòria en l'àmbit de la ceràmica contemporània i l'escultura, i per aquesta tasca ha estat àmpliament reconegut i premiat. Alhora, ha exposat de manera individual i en companyia d'altres artistes en diverses sales i galeries d'arreu de l'Estat.

Per conèixer de més a prop qui és Joaquim Espuny i quina és la seva experiència artística, es pot visitar l'exposició "De terra, de riu, de fang..." a Artesania Catalunya, al carrer dels Banys Nous, 11, de Barcelona, una mostra de les seves últimes escultures concebudes com un joc de volums amb la terra refractària com a matèria primera. Estarà oberta fins al 20 de juny.



©2019 Ajuntament del Vendrell