05-18_Ubicacio__nous__contenidors__soterrats_webLa feina conjunta de l'Àrea de Medi Ambient i Serveis i el Pla de Barris fa possible una nova instal·lació de contenidors soterrats.

Aquesta nova instal·lació de contenidors al nucli històric suposa també la incorporació de la recollida de brossa orgànica.

El dimarts 18 de maig, s'inicien els treballs per condicionar el terreny per a la instal·lació d'una nova bateria de contenidors soterrats al nucli antic. Aquesta vegada la ubicació és a la carretera del Doctor Robert, darrere de la zona de jocs infantils del final de la Rambla.

 Aquesta nova actuació permetrà tot un conjunt de millores al barri, entre les quals destaca la recuperació de les zones d'aparcament alliberades per la desaparició de contenidors en superfície. A més, aquesta bateria dóna un emplaçament definitiu als contenidors d'aquesta zona. Cal recordar que els contenidors de superfície que fins ara estaven situats aquí, freqüentment havien de ser retirats, atès que aquest punt de la població acull la gran majoria dels esdeveniments i festes que se celebren al Vendrell. En habilitar contenidors soterrats, s'elimina completament aquesta problemàtica i, el que és més important, permet la implantació de la recollida orgànica, que fins ara no estava present al nucli antic.

Una vegada s'acabi el condicionament del terreny, el proper 24 de maig es col·locaran sis contenidors per recollir vidre, paper i cartró, plàstic i envasos, fracció orgànica i rebuig. Des de la Regidoria de Medi Ambient i Serveis s'informa que aquests contenidors entraran en funcionament el proper mes de juny, com la resta de contenidors de nova implantació. Abans, però, es farà una campanya informativa, conjuntament amb el Pla de Barris, sobre la forma correcta de fer el reciclatge.



©2019 Ajuntament del Vendrell