05-18_biketrial_lliurement_premis_categoria_lit_webÀngel Batlle va aconseguir la primera posició a la màxima categoria, mentre que el pilot local, Daniel Tapioles, va assolir la cinquena posició.

El passat diumenge 9 de maig, la cantera del Puig, al Vendrell, era l'escenari de la celebració de la segona prova del Campionat de Catalunya de Bike Trial —puntuable per confeccionar la Selecció Catalana de Bike Trial que participa al Campionat del Món—. Fins a 52 pilots van prendre-hi part, tot i que les condicions meteorològiques no van acompanyar el desenvolupament de la prova en les vuit categories establertes, des de Promeses a Elit. Els participants van haver de completar un recorregut d'especial duresa, amb sis zones naturals de la pròpia cantera del Puig.

 Pel que fa a la categoria Elit, tot i no comptar a darrera hora amb la presència anunciada del campió del món d'aquesta especialitat, Dani Comas, els nombrosos espectadors van poder gaudir d'una prova molt disputada que, finalment, va guanyar Àngel Batlle, actual líder del Campionat, seguit per Jordi Rubio i Ferran Granollers. De la mateixa manera, va destacar la cinquena posició del pilot local Daniel Tapioles. El lliurament de guardons va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo.

La propera cita del Campionat català serà al municipi de Castellbell i el Vilar. Tarragona tornarà a ser protagonista amb la celebració, el proper mes de juliol, de la primera prova del Campionat del Món de Bike Trial.



©2019 Ajuntament del Vendrell