Exposició "Lletres, sons i imatges"

Durant els mesos de maig i juny, organitzades des del Pla Educatiu d'Entorn, se celebraran un seguit de jornades interculturals en diferents punts del municipi sota el nom "El Vendrell x la cultura". Un dels espais escollits per participar de la mostra és la Biblioteca, que hi col·labora mitjançant l'exposició "Lletres, sons i imatges. Les cultures del món a través dels materials de la Biblioteca", visitable fins al dia 13 de juny.

La mostra, on es poden trobar materials per a adults i per a infants, consisteix en una selecció de llibres, pel·lícules i CD musicals representatius de totes les cultures del planeta, amb l'objectiu principal d'oferir una aproximació al món de la creació i la cultura en els diferents països del món. Els materials estan a disposició dels usuaris per agafar-los en préstec i porten un distintiu que indica a quin continent pertanyen.

 
Nova sessió de L'Hora del Conte

El proper dimecres 19 de maig, a les 18 h, la Sala Infantil de la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà una nova sessió de L'Hora del Conte. Sota el títol Els nostres amics... els animals, es tracta d'un conjunt de narracions protagonitzades per animals que ajuden en moltes coses, com ara a explicar contes.

L'activitat anirà a càrrec de Josep Borrut, mestre de l'escola Els Secallets de Coma-ruga i un dels voluntaris que participen en el programa "Els nostres conta-contes". Els interessats a assistir-hi s'han d'inscriure i reservar plaça a la mateixa Biblioteca.


Un centre d'interès per a Alfred Hitchcock

Alfred Hitchcock, un dels directors més importants de la història del cinema i un dels mestres del suspens, va morir el 29 d'abril de 1980. Per commemorar el 30è aniversari de la seva mort, a la Biblioteca s'ha preparat un "Punt d'interès", on trobareu una selecció de materials amb algunes pel·lícules i llibres perquè tingueu la possibilitat d'apropar-vos a la seva obra.



©2019 Ajuntament del Vendrell