05-10_obres_Masia_Blanca_maig_webLes obres formen part del pla continu de renovació de la xarxa de clavegueram que s'està portant a terme a la Masia Blanca.

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, ha iniciat les obres de millora de la xarxa de clavegueram dels carrers de Joan Rebull i Juli González, en el tram comprès entre l'avinguda de la Masia Blanca i el carrer de Josep Cañas.

Les obres, que tenen una durada prevista d'un mes i mig, consisteixen en la instal·lació d'una nova canonada de fibrociment de 180 metres i de major diàmetre, que garantirà un funcionament correcte del servei, evitant els actuals problemes provocats per l'antiguitat de la instal·lació.

El president d'Aigües de Tomoví i regidor de Serveis i Medi Ambient, Jaume Domingo, ha explicat que "aquestes obres formen part del pla continu de renovació i millora de la xarxa del clavegueram de la Masia Blanca" i ha recordat que recentment ja es va dur a terme la renovació de la xarxa del passatge dels Mariners.

Aigües de Tomoví informa que durant el temps d'execució d'aquests treballs no es podrà aparcar en aquests carrers i recorda a tots els veïns que per a qualsevol dubte, queixa o suggeriment, tenen a la seva disposició el telèfon del Servei d'Atenció al Client 902 29 60 29, de 8 h a 20 h, de dilluns a divendres.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell