05-04_RpGettingContacts_wL'Ajuntament del Vendrell, a través de L'EINA Espai Empresarial, i la Unió Empresarial del Penedès (UEP), organitza una trobada de cooperació empresarial, Getting Contacts, al Vendrell. Concretament, tindrà lloc el proper dimarts 8 de juny, de 9 h a 14 h, a l'Hotel Marvel de Coma-ruga.


Aquesta iniciativa de cercar i posar en pràctica nous mètodes per a cohesionar el teixit empresarial del territori compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès (població on es va celebrar un primera jornada el passat 25 de març), de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, de la Mancomunitat Penedès Garraf, de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, de l'Ajuntament de Vila-seca i de l'Ajuntament de Valls.

 En aquest tipus de jornades, els participants tenen l'oportunitat de fer contactes efectius, d'empresari a empresari, que permeten ampliar, enfortir i generar nous lligams entre professionals amb l'objectiu de consolidar una autèntica xarxa de relacions i cooperació.

A partir de les inscripcions que es reben, es prepara una agenda perquè els empresaris realitzin entrevistes d'uns deu minuts per conèixer altres empreses del seu mateix perfil i poder-hi establir relacions comercials. També es dóna una llista de tots el participants perquè un cop finalitzades les entrevistes programades es puguin fer trobades amb altres empresaris.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, destaca que els empresaris que participin en aquesta jornada "faran molta feina en un matí", ja que tindran l'oportunitat d'ampliar la seva xarxa de contactes amb nous clients, proveïdors i col·laboradors d'una manera fàcil, directa i sense grans desplaçaments ni despeses.

Per part de la UEP, s'espera que aquesta jornada tingui el mateix èxit que la que va tenir la de Vilafranca del Penedès, en la qual es va comptar amb unes 200 empreses inscrites que, segons Francesc Simó, gerent d'aquesta organització empresarial, van valorar molt positivament aquesta plataforma de fer negoci.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a L'EINA, a la UEP i al web del projecte: http://www.gettingcontacts.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell