Aquest dilluns 19 d’abril es posen a la venda les entrades per anar a veure Ilíada el proper 14 de maig al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (Tàg). Aquesta serà la última de les obres que es podran veure al teatre municipal en el marc de la programació estable del recinte prevista per al primer semestre del 2010 i s’espera que l’equipament del carrer Sant Jordi s’ompli d’espectadors.
Les entrades es podran aconseguir dirigint-se al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (la Rambla, 24), de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dilluns també de 17h a 19h o bé a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12 i web:telentrada.com).

Així mateix les entrades es poden reservar telefònicament al Patronat i posteriorment recollir-les en persona al mateix Patronat. També es poden adquirir a les taquilles del teatre des d’una hora abans que comenci l’espectacle. Els preus per veure Ilíada són de 20 euros l’entrada ordinària i de 15 euros si s’acredita la pertinença a la Lira, si s’és pensionista o si es té un carnet d’estudiant.
L’obra que es representarà divendres 14 de maig a partir de les deu de la nit és una revisió del clàssic d’Homer la Ilíada, que encapçala, dalt de l’escenari, un grup d’actrius reconegudes com ara Mercè Arànega, Àngels Sànchez o Mar Ulldemolins, entre altres.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell