El proper 24 d’abril de les 10 del matí a la 1 del migdia es podran visitar les escoles bressol municipals del Vendrell (excepte l'escola bressol Migjorn on s'hi estan fent els últims treballs d'adequació) per tal que pares i mares puguin conèixer els centres on podran preinscriure els seus fills a partir del 3 de maig.  Enguany és la primera vegada que es tira endavant aquesta iniciativa, que impulsen l’Oficina Municipal d’Escolarització i les diferents escoles bressol del municipi.



Les escoles bressol municipals veuen en aquesta jornada una oportunitat per explicar de primera mà quins són els serveis que ofereixen i com són els seus equipaments. Així mateix, els pares i mares que ho desitgin podran també acostar-se als centres escolars on poden matricular els seus fills el curs vinent i valorar les possibilitats i avantatges que ofereix l’escolarització en escoles bressol municipals, una escolarització que no és obligatòria, però que cada cop compta amb més demanda, a causa de la necessitat d’introduir els infants en un entorn educatiu i socialitzador com més aviat millor, a més de respondre també a les necessitats de conciliació de la vida familiar i laboral dels ciutadans del Vendrell.

En l’etapa de l’escola bressol els nens i nenes adquireixen hàbits, aprenen rutines i gaudeixen del joc en companyia d’altres infants de la mateixa edat.

Enguany, a més, els infants del Vendrell compten amb una novetat important: la nova seu de l’escola bressol Migjorn de Coma-ruga, que s’ubica al costat de l’escola Pla de Mar i que aquest setembre iniciarà les classes amb normalitat en la nova ubicació.

Les escoles bressol de l’Ajuntament del Vendrell que es podran visitar aquest proper dissabte dia 24 d’abril són, doncs, un total de quatre: El Puig (c/Ramon d’Abadal, s/n), Ralet, Ralet (c/Ribera d’Ebre, 13), Mestral (c/Conflent, 111)  i Botafoc (Av. Baix Penedès, s/n). Totes romandran obertes de les deu del matí fins la una del migdia.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell