Amb l’objectiu d’aconseguir recollir fons per destinar-los a la reconstrucció de Xile i Haití, el proper 17 d’abril, a partir de les 17 h, el Camp de Futbol del Patronat Municipal d’Esports (avinguda del Camp d’Esports, 38) acollirà el festival Fusiolidaritat. Aquesta iniciativa de l’Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell, amb el suport de la Regidoria de Convivència i Civisme, comptarà amb l’actuació de més d’una desena de les entitats culturals del municipi. La recaptació de les entrades, a un preu de 3 euros, es destinarà a les zones afectades pels terratrèmols que en els darrers mesos han afectat greument Xile i Haití.

Els assistents podran gaudir de tot tipus d’actuacions, que duran a terme tant l’Escola Municipal de Música Pau Casals com l’Asociación Cultural Andaluza, passant per les diferents entitats de cultura tradicional catalana o la mateixa associació organitzadora, l’Agrupació Musical Santa Anna.

Les actuacions
Els assistents a Fusiolidaritat podran gaudir de les actuacions següents: L'Embarcada (amb el Ball de Bastons, el Ball de Gitanes i el Ball del 4 de Març), l’Asociación Cultural Andalucía del Vendrell (amb el seu quadre de ball i el cor rociero), el grup de vent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, la colla sardanista Dansaires del Penedès, el grup graller Tocats de Canya, el duet Chloe Carrascal & Mery Galán, els castellers Nens del Vendrell, el Cabrot, els Gegants i Nans del Vendrell, el Casal Argentinocatalà del Vendrell i l’Agrupació Musical Santa Anna.



©2019 Ajuntament del Vendrell