La Vil·la Casals de Sant Salvador (el Vendrell) ha acollit l’acte de presentació del proper Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja. Els organitzadors han explicat que escollir la Vil·la Casals per a aquest acte no ha estat casual: “obeeix a l’interès de promocionar la figura del mestre i músic de prestigi internacional Pau Casals, qui tenia una estreta relació amb el món de l’esport, en general, i amb el del tennis, en particular”.


Els Srs. Francesc Orriols, president de la Federació Catalana de Tennis (FCT); Javier Gamero, membre de Junta de la mateixa Federació Catalana de Tennis i president del Club de Tennis Coma-ruga Atlètic; Jaume Domingo, regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, i Pere Ll. Bergadà, representant de la Federació Catalana de Tennis a la província de Tarragona, van ser els encarregats d’explicar els detalls de la competició. El torneig d’aquesta espectacular modalitat de tennis es disputarà a la platja de Coma-ruga (davant l’Hotel Marvel) els dies 16, 17 i 18 d’abril. Amb aquesta prova s’inicia la temporada de tennis platja 2010 arreu de Catalunya.

Cal esmentar l’aposta decidida que la FCT fa per la promoció d’aquest esport en aquestes contrades, i especialment en una localitat com Coma-ruga, que contínuament organitza esdeveniments vinculats amb el món del tennis. Aquesta localitat, que té la virtut de saber combinar perfectament -com ha demostrat en altres ocasions- tota mena d’actes esportius, turístics i/o culturals, acull cada estiu des de fa tres anys una de les proves del circuit català de tennis platja. En aquesta ocasió, la FCT ha cregut convenient atorgar als seus organitzadors el desenvolupament d’aquesta nova modalitat “per equips”.

L’organització instal·larà setze pistes per desenvolupar el campionat. Cada participant haurà de pertànyer a un club de tennis federat i cada equip el formarà una parella masculina, una de femenina i una de mixta. Per participar-hi serà indispensable estar en possessió de la llicència federativa pertinent, de tennis o de tennis platja.

Així mateix, s’aprofitarà l’esdeveniment per promocionar la tasca solidària del projecte Raquetes sense Fronteres de la fundació Esport Solidari Internacional (ESI), presidida pel Sr. Josep Maldonado, amb qui col·laboren habitualment tant la FCT com el Club Tennis Coma-ruga Atlètic.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell