Seu electrònica
 

 

festes_estiuEl Vendrell es caracteritza per la seva extensió geogràfica, la qual s’amplia amb els anys i provoca l’aparició de nous barris i nous sectors al municipi. Per aquesta raó, les festes també augmenten i es facilita als altres sectors de la localitat gaudir d’actes i activitats a prop de casa seva. Aquest seguit de festes es distribueixen pels barris marítims (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs), Sant Vicenç de Calders, el barri del Puig, la urbanització de l'Oasi...


Aquestes celebracions estan plenes d’activitats per a tothom i esdevenen l'ocasió ideal per gaudir i sortir al carrer durant els dies calorosos d’estiu. A més a més, ens ofereixen l'oportunitat de relacionar-nos tant amb els vilatans i vilatanes, com amb les persones de fora i que vénen a passar les vacances al municipi. Amb aquestes festes s'aconsegueix fomentar la convivència i deixar de banda la rutina de cada dia per compartir bons moments plens d’alegria.


Les diverses associacions que s’encarreguen que aquestes festes es duguin a terme sense cap problema (Associació de Veïns Sant Ramon de Coma-ruga, Associació de Veïns del Francàs, Associació de Veïns de Sant Salvador, Associació Familiar Ferroviària, Associació de Veïns del Puig-Pèlag...) ens presenten cada any una programació d’actes diversa i atractiva, que intenten adaptar al màxim al gust de tothom i de totes les edats.


Així doncs, castells de foc, balls, concerts, danses populars, activitats lúdiques i esportives diverses, sopars populars, concursos, espectacles infantils, exposicions, etc. són part de l’atractiu d’aquestes festivitats que fa anys que atrauen el turisme, que proporcionen un valor afegit a la vida dels vendrellencs i vendrellenques i que estan obertes a tothom qui vulgui gaudir d’un mes d’agost actiu.

 

Festes d'Estiu 2016

 

Festa major d'estiu de Sant Vicenç de Calders 2016

 

 

Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48