InfoCultura: Infància i Joventut {Gener}

INFANCIA-I-JOVENTUT-baner-infocultura-600x307px
 

facebook twiter                                   

 

Si compleixes els requisits, apunta’t!

Imatge garantia juvenilLa Garantia Juvenil és una iniciativa Europea de lluita contra l’atur juvenil per garantir que tots els joves menors de 25 anys, tant si estan inscrits en el serveis públics d’ocupació com si no, rebin una oferta concreta (de feina, de formació o de període de pràctiques) en un període de temps de 4 mesos des que va acabar la formació o es va iniciar el període a l’atur.  

Per a més informació: de dilluns a dijous, de 16 a 19 h, al Casal Jove del Vendrell (C/Isidre Ribas, 2. 43700 El Vendrell).

Més informació


 Últimes places per als cursos formatius del Centre cívic L’Estació

Imatge cursosA partir del 12 de gener s’inicien els cursos formatius organitzats per l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell.

Aquests cursos inclouen informàtica, idiomes (anglès, alemany o rus), iniciació a la guitarra, arts aplicades… 

Més informació


Casal Jove del Vendrell 

Imatge Casal Jove 2

De dilluns a dijous de 16 h a 19 h, obre el Casal Jove del Vendrell. Es troba situat al carrer d’Isidre Ribas, número 2, del Vendrell.

Hi podreu trobar informació juvenil, assessorament (ocupació, salut, educació...), espai d'oci, xarxa Wi-Fi, un espai polivalent per compartir amb els amics... Veniu, que no us ho expliquin!

 Més informació


Tot a punt per a l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient al Vendrell

Imatge reis

S’apropa una de les dates més assenyalades al calendari per a tots nosaltres, especialment per als més petits de les nostres llars: l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Aquest any la renovada Comissió dels Reis d’Orient del Vendrell ha preparat amb molta il·lusió tots els actes que de ben segur faran quedar bocabadats els més petits. 

 Vegeu cartell
Vegeu programa

Més informació

 


Arribada dels Reis a les platges

imatge reis coma-rugaEl dilluns 5 de gener a les 6 h de la tarda, al Club Nàutic de Coma-ruga, faran la seva arribada Ses Majestats els Reis d’Orient amb el vaixell reial.

Tot seguit, a la plaça dels germans Trillas, seran rebuts per les autoritats locals on els Missatgers Reials recolliran les cartes i donarà començament la cavalcada que finalitzarà a l’església de Sant Ramon de Coma-ruga per fer l’adoració al Nen Jesús. Per últim, els Reis faran l’habitual repartiment de regals als barris marítims del Vendrell.

L'acte està organitzat per la Comissió de Reis de les platges del Vendrell formada per membres de la Comissió de Festes de Coma-ruga, l'Associació de Veïns de Sant Salvador, l'Associació de Veïns Pilar Macià del Francàs i l'Associació Familiar Ferroviària.

Vegeu cartell


 

 

Ajuntament del Vendrell             
 
NOTA: La responsabilitat d’aquests actes i de la seva informació recau exclusivament en les entitats organitzadores. LEGAL: La present comicació i els annexos tenen com a destinatari la persona a la qual va dirigit el correu; per tant, si ho rebeu per error, haureu de notificar-ho al remitent i eliminar-ho del vostre sistema. No es pot utilitzar aquesta informació ni totalment ni parcialment per a cap finalitat, ja que pot contenir informació confidencial o protegida legalment. En cas que el destinatari no consentís la utilització del correu electrònic, ens ho haureu de fer saber immediatament.
Totes les dades facilitades per correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Us informem que podeu exercir el vostre dret d'accés, rectificació i cancel•lació enviant un correu electrònic a l'adreça de l'encapçalament o presentant un escrit al mateix Ajuntament del Vendrell. Mitjançant la tramesa d’un missatge de correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment per al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen, les quals no seran cedides a tercers.
{unsubscribe}Si no esteu interessat a rebre aquest correu, feu clic a “anul•lar la inscripció”.{/unsubscr