Seu electrònica
 

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Imatge concurs de fotografiaEl Concurs de fotografia del Vendrell és un certamen que pretén fomentar l’exercici de les arts visuals amb el patrimoni del Vendrell, i el Baix Penedès, com a motiu principal.

La temàtica és diferent per a cada edició i cada autor pot presentar un màxim de tres fotografies inèdites. La inscripció al concurs és totalment gratuïta.

Amb totes les obres presentades es fa una exposició. El dia de la seva inauguració s'anuncien les fotografies premiades, les quals són escollides per un jurat format per persones vinculades a la fotografia.

La Regidoria de Cultura i Festes, amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell, organitza el concurs de fotografia, des de l’any 1999. Així es participa en les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa patrocinada pel Consell d’Europa des del 1991 per promoure la difusió del patrimoni entre els ciutadans. En aquestes jornades hi col·laboren també la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner.

 SOL·LICITUD D'INSCRIPCIÓ

BASES GENERALS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL VENDRELL (Bases en fase d'aprovació)Edició 2017

Programa XIX Concurs de Fotografia del Vendrell


 

 

 

 

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48